TRE®stressinpurkuliikkeet (Tension, Stress & Trauma Release Exercise)

TRE®- STRESSINPURKUMENETELMÄ

TRE-stressinpurkuliikkeet eli Trauma and Tension Releasing Exercises (TRE) on yksinkertainen ja helposti omaksuttava kehon liikkeistä koostuva itsehoitomenetelmä, jonka vaikutukset ilmenevät nopeasti. Menetelmän on kehittänyt yhdysvaltalainen stressin- ja traumanhoidon asiantuntija tohtori David Berceli.

TRE rentouttaa, aktivoi ja mobilisoi stressin ja traumaattisten kokemusten jännittämiä lihaksia. Menetelmä käynnistää lihasten vapinana tai tärinänä alkavan luonnollisen ja nopeasti vaikuttavan palautumismekanismin. TRE auttaa selviämään stressiä, jännityksiä ja traumoja aiheuttaneista kokemuksista voimaannuttavalla tavalla. Saat kehosi takaisin.

Lisätietoa TRE:stä: www.trefinland.fi

Huomioithan, että TRE ei sovellu välittömästi leikkausten tai vakavien sairauksien kuten syövän/diagnoosin jälkeen, epilepsiaa sairastaville, vaikeista psykooseista tai skitsofreniasta kärsiville. Myöskään raskaana oleville TRE:tä ei suositella. Kysythän asiaan lääkäriltäsi mikäli olet epävarma harjoituksen soveltuvuudesta itsellesi.

Mikäli olet kiinnostunut järjestämään tutustumis/aloituskurssin vaikkapa ystävä- tai työporukallesi, niin ole yhteydessä. Sovitaan sopiva ajankohta sekä tila kurssin pitämiselle. Hinta määräytyy tilaisuuden luonteen, pitopaikan yms. mukaan.