Kundaliinijooga

Kundaliinijooga yhdistää samaan pakettiin fyysisiä kehon liikkeitä, hengitysharjoituksia, meditaatioita sekä mantroja. Kundaliinijooga on nopeaa, tehokasta ja yksinkertaista harjoittelua ja joogamuoto sopii kaikille kokoon, ikään tai muihin ominaisuuksiin katsomatta. Kundaliinijooga on moderni, kehollinen henkinen harjoitus, jonka juuret ovat vanhat, mutta nykyisessä muodossaan se saapui länteen 1960 luvulla.

Jokainen kundaliinijoogatunti on erilainen: kriyoja eli harjoitussarjoja on satoja erilaisia – osa on fyysisesti rankkoja ja hiki pintaan on taattu, ja toisaalta taas harjoitus voi olla hyvinkin meditatiivinen ja rauhallinen. Harjoitukseen kuuluu aina myös rentoutumisosuus sekä meditaatio. Yksinkertaisimmillaan kundaliinijoogan tavoitteena on lisätä itsetuntemusta ja kosketusta omiin voimavaroihin sekä tuntea tasapainoa, selkeyttä ja onnellisuutta omassa arjessa. Astu rohkeasti matolle!
Sat Naam

Keskiviikkona 17.1.2024 klo 17.30-19.00 alkavat viikkotunnit Seuratalo Joukolassa Taavetin keskustassa (Torikatu 1). Olet tervetullut mukaan joogailemaan juuri sellaisena kuin olet!

  • Tuo mukanasi jumppa/jooga-alunen, pieni tyyny istumista helpottamaan, vesipullo sekä viltti ja lämmintä päälle rentoutuksen ajaksi
  • Tunnin hinta on 12€/krt. Maksuvälineinä: käteinen, kortti, MobilePay, Smartum
Ole yhteydessä, mikäli haluat lisätietoja tai sinulle herää muuta kysyttävää.

                                 * * * * * * * * * * * *

Jos olet kiinnostunut järjestämään tunnin vaikkapa ystävä- tai työporukallesi, niin ole yhteydessä. Sovitaan sopiva ajankohta sekä tila tunnin pitämiselle. Hinta määräytyy tilaisuuden luonteen, pitopaikan yms. mukaan.